Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ 4 Χρόνια 5 Μήνες πριν #5791

 • Maskoforos
 • Το Άβαταρ του/της Maskoforos
 • Αποσυνδεμένος
 • Δημοσιεύσεις: 2
Η Χρυσή Αυγή τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται ως μπροστάρης στο Μακεδονικό ζήτημα, όμως υπάρχει ένα θέμα σχετικά άγνωστο στους πολλούς και στο οποίο δυστυχώς δείχνει μια κάπως περισσότερο "διφορούμενη" στάση.

Ο λόγος για το DailyStormer, μια παγκοσμίως γνωστή κοινότητα που αυτοπροσδιορίζεται ως κίνημα "Λευκών εθνικιστών" και η οποία αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της αμερικανικής "alt-right" (εναλλακτικής δεξιάς) και της βάσης των οπαδών του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Η εν λόγω κοινότητα, πέραν του ότι εχθρεύεται κρυφίως τους Μεσογειακούς και Βαλκανικούς λαούς (πλην των αλβανοβουλγάρων σκοπιανών λόγω σχεδίου) τους οποίους θεωρεί κατώτερους των βορειότερων Ευρωπαίων (βλ. Γερμανούς), τηρεί σταθερά και μεθοδικά ανθελληνική στάση, με πρόσφατο αποκορύφωμα τη θέση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης με αφορμή το πανελλήνιο συλλαλητήριο της Αθήνας στις αρχές Φεβρουαρίου.

Εδώ το κατάπτυστο άρθρο των αμερικανοθρεμμένων επαναστατών του γλυκού νερού:

dailystormer.name/what-in-the-world-are-...-greeks-rallying-for

Το σκεπτικό των ανωτέρω "παγκόσμιων εθνικιστών" είναι ότι οι "Λευκοί" λαοί της Ευρώπης πρέπει να συμφιλιωθούν μεταξύ τους και επομένως η άτακτη οπισθοχώρηση των αχάριστων και πεισματάρηδων Ελλήνων έναντι των γυφτοσκοπιανών στο θέμα της Μακεδονίας ΜΑΣ όχι μόνο είναι θεμιτή αλλά και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ για ένα καλύτερο μέλλον με ουράνια τόξα και καρδούλες στον ορίζοντα μιας ενωμένης Ευρώπης των λαών!

Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι ο αρχηγός του DailyStormer, ένας αμερικανός νεοναζί ο οποίος υποτίθεται ότι διαφεύγει των αρχών της χώρας του (μάλλον του προσφέρει άσυλο ο επίσης "καταζητούμενος" Σόρος), έχει επισκεφτεί στο παρελθόν την Ελλάδα για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής (σχετικές φωτογραφίες όπου ο ίδιος ποζάρει περιχαρής με τα ρούχα της Χ.Α. μπορούν να βρεθούν εύκολα στο διαδίκτυο), ενώ η ιστοσελίδα της εν λόγω κοινότητας δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να δημοσιεύει νέα του ελληνικού κόμματος και να υποστηρίζει ότι οι δύο οργανώσεις βαδίζουν σε ΚΟΙΝΟ δρόμο ιδεών.

Όσον αφορά τώρα την ίδια την πατριωτική και "δεν-δέχομαι-μύγα-στο-σπαθί-μου" Χρυσή Αυγή, ενώ αυτή είναι ενήμερη εδώ και καιρό -αν όχι από την αρχή- για τη στάση του DailyStormer, ΑΡΝΕΙΤΑΙ πεισματικά να πάρει θέση και να καταγγείλει δημοσίως την ανθελληνική και ΠΛΗΡΩΣ ευθυγραμμισμένη με την πολιτική Σόρος στάση των αμερικανών συναδέλφων της, προφανώς για να μην την κάνουν... "ντα" και χάσει πόντους από το στάτους που έχει δημιουργήσει στον διεθνή χώρο του "Λευκού Εθνικισμού", ενώ στο εσωτερικό υποκριτικά συνεχίζει να εμφανίζεται ως αμετανόητος πυρήνας Μακεδονομάχων υπερ πίστεως και πατρίδος.

Από την μία πλευρά λοιπόν έχουμε τους προδοτικούς εαμοβούλγαρους της Αριστεράς οι οποίοι λόγω κομμουνιστικών καταβολών και αγκυλώσεων υποστηρίζουν τη συμφωνία με τα Σκόπια, και από την άλλη έχουμε τους κολλημένους φιλοδυτικούς φραγκολεβαντίνους της Χρυσής Αυγής οι οποίοι προκειμένου να τα έχουν καλά με τους "Λευκούς" εθνικιστές αδελφούς τους στον υπόλοιπο Δυτικό κόσμο κάνουν την πάπια και νίπτουν τας χείρας τους χωρίς να καταδικάζουν τα ανθελληνικά αμερικανάκια του DailyStormer, με αποτέλεσμα να επισφραγίζουν και αυτοί διά της σιωπής τους ΕΜΜΕΣΩΣ (και δίχως να το γνωρίζουν οι Έλληνες πατριώτες) τη συμφωνία με τους σλάβους χάριν μιας αόριστης "αδελφοσύνης μεταξύ των Λευκών Ευρωπαίων"...!

Με βάση όλα τα παραπάνω, ακολουθούν δύο απλά ερωτήματα προς την Χρυσή Αυγή:

 • Συναναστρέφεται όντως το κόμμα με την προαναφερθείσα αμερικανική οργάνωση και τον αρχηγό της, και αν ναι γιατί δεν έχει διακόψει κάθε είδους επαφή έπειτα από τη θέση που πήραν ΚΑΤΑ της χώρας μας για τη Μακεδονία;

 • Γιατί το κόμμα δεν έχει καταδικάσει δημοσίως και με επίσημο τρόπο την οργάνωση αυτή με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα ενώ είναι πλήρως ενήμερη για τα τεκταινόμενα;

Εμείς από την μεριά μας πρέπει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι ΔΕΝ προτιθέμεθα να αφήσουμε το θέμα να περάσει απαρατήρητο έως ότου πάρουμε απάντηση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι κάνουμε επίθεση στην Χρυσή Αυγή. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες είναι ότι το ζήτημα της Μακεδονίας μας δεν χαρίζεται και δεν προσφέρει ασυλίες σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Όλοι οφείλουν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις και τους λόγους τους, συμπεριλαμβανομένης και της Χρυσής Αυγής.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ 4 Χρόνια 5 Μήνες πριν #5792

 • Maskoforos
 • Το Άβαταρ του/της Maskoforos
 • Αποσυνδεμένος
 • Δημοσιεύσεις: 2
Ο ιδρυτής του DailyStormer σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής:

cdn-images-1.medium.com/max/960/1*nlwKzaAStQFmqXHZLTmt1A.jpeg
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ 4 Χρόνια 4 Μήνες πριν #5793

 • AORATOS
 • Το Άβαταρ του/της AORATOS
 • Αποσυνδεμένος
 • Δημοσιεύσεις: 1
ΕΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ALT-RIGHT Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ DAILYSTORMER (ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
www.xryshaygh.com/assets/images/news/hei...oliakos__article.jpg
www.xryshaygh.com/enimerosi/view/matthew...s-antisteketai-akoma
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.130 δευτερόλεπτα
Top